Abduction!

Abduction! voor Android

Stuur je koeien de ruimte in!

Abduction! is een klein spelletje met koeien en platformen. Doel in het gratis spel: zo hoog mogelijk springen op rondvliegende stukjes gras en als klap op de vuurpijl in een ufo springen.Abduction! heeft niet zo bijster veel om het lijf. Je...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Vrijwel geen geluid
  • Verveelt snel

Gemiddeld
6

Abduction! is een klein spelletje met koeien en platformen. Doel in het gratis spel: zo hoog mogelijk springen op rondvliegende stukjes gras en als klap op de vuurpijl in een ufo springen.

Abduction! heeft niet zo bijster veel om het lijf. Je begint het spel in grazige weiden, die je snel verruilt voor wolkjes en nachthemels met sterren. Abduction! bestuur je met de bewegingssensor in je telefoon, waarbij je slechts heen en weer hoeft te bewegen om naar links en rechts te gaan. Het springen gaat vanzelf en je koe is niet te stoppen.

Tijdens de tocht naar boven vind je diverse bonussen (in de vorm van pakjes), waarmee je de platformen groter maakt of hoger springt. Aan het einde van elk niveau, ofwel aan de top van het level, hangt een ufo. Deze zuigt de koe naar boven...wellicht voor nader onderzoek?

Abduction! is leuk voor even maar verveelt snel. Het spel heeft nauwelijks geluid en borduurt voort op de formule van het populaire 'Doodle Jump' voor iPhone. Abduction! biedt grappige koeien en een minuutje pret hier en daar, maar echt spannend is het niet.

Meeste downloads Arcade games voor android

Abduction!

Download

Abduction! 1.52

Beoordelingen about Abduction!

Promotie×